Κυριακή, 10 Αυγούστου 2008

Καλημέρα ολυμπιάδα καλημέρα πόλεμε
Τι μερα κι αυτή η χθεσινή !
Βροχή , συμφορά στην αγροτική παραγωγή , πόλεμος, ολυμπιάδα , τι άλλο θα δούμε μαζί, σαν ζάπινγκ στην τηλεόραση, ότι θέλω το έχω!
.......Οι λουόμενοι του καλοκαιριού καλά κρατούν και δεν πτοούνται με τίποτα ....
.......Οι νεκροί του πολέμου δεν γίναν ήρωες γιατί κανείς δεν ασχολείται μαζί τους , αφού έχουν πιο σπουδαία πράγματα να κάνουν :
να ζήσουν με την αδρεναλίνη των ολυμπιακών αγώνων , να μαγειρέψουν , να βγούν βόλτες , να διαβάσουν , να ζήσουν , δεν μπορούν "να κάθονται και να σκάζουν απο την στενοχώρια τους".
Μην υποφέρετε τόσο (!!) ρε παιδιά και μη στενοχωριέστε για τους νεκρούς , άλλος ένας πόλεμος είναι κι αυτός της Γεωργίας και θα περάσει, μεσούσης Ολυμπιάδας!
Καλημέρα νέα μέρα

1 σχόλιο:

Ο παρλαπίπης είπε...

Χρώματα που μπερδεύουν
Προσέξτε το δυνατό φώς του καλοκαιρινού ήλιου που θαμπώνει και μεταβάλλει τη φύση των χρωμάτων. Η αντανάκλασή του ηλίου δημιουργεί ψευδείς εικόνες στα αντικείμενα που βλέπουμε γύρω μας!!
Η διάθλαση και η παραμόρφωση είναι συμπτώματα παιχνιδιών του φωτός.
Ειναι ευκολο να δέχεσε τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις φυσικές δυανότητες του φωτός ως αυτά είναι και τα βλέπεις και να πείθεσε ότι βλέπεις σωστά. Πάντα θα χρησιμοποιείς ένα μέσο (τον τρόπο) για να κοροιδευεις τα ματια σου , το βλέμμα τους και την πνευματική σου όραση .Πρέσεξε:
Δεν χρειάζονται γυαλιά για να δείς καλύτερα, πάντα- όταν αυτό στο επιτρέπει η όρασή σου και δεν έχει πάνω απο 3 βαθμούς μειωπία . Χρειάζεται απλά να κάνεις κάτι απο τα κάτωθι:
α. είτε να αλλάξεις εσύ θέση (εφόσον έχεις την ικανότητα και την ευχαίρια)
β. είτε να αλλάξεις θέση στο αντικείμενο που κοιτάς (εαν αυτό επιτρέπεται -τα βουνά εξαιρούνται και τα βαριά αντικείμενα επίσης)
γ. να κλεισεις το μάτι (το ένα μάτι )
δ. είτε να αλλάξεις μάτια (τουλάχιστον το ένα)!
Καλημέρα νέα μέρα.
Ο Παρλαπίπης

Book Guide